Jump to content
Sign in to follow this  
kaerbwpy

nike dunk high brune

Recommended Posts

bring710.jpg
Helt tilbage i 1985 havde Nike en idé. Klæd kollegiale atleter og deres diehard fans på fødderne thesoleist.com med en ny model, der ville få noget seriøs varme. Sneakeren var Nike Dunk, og den blev den næstmest populære sneaker det år. Mens det aldrig fik berømmelse eller berømmelse af Air Force 1, var Nike Dunk stadig en kraftmodel. I årtier har det fortsat holdt sig stabilt og prydet fødderne på alle fra visionære til rappere til børn på legepladsen.

Tilbage og bedre end nogensinde, de seneste gentagelser af Nike Dunk sko er i nye farver og moderne materialer, der klæder dit daglige look. Disse nike sko dame blå dunks, der tilbydes i mænds og børnes størrelse, indvarsler en ny æra med throwback-møder-moderne spark. Dunks i dag bæres ikke på banen, men de fremkalder stadig hårdttræets ånd og væver en retro højtop silhuet med luksuriøst læder og ruskind. Dunks kan bæres med alt fra joggers til basketballshorts til leggings, hvilket udjævner ethvert afslappet look til ikonstatus.

NIKE SB DUNK HIGH Nike SB Dunk High er fornyet version af den ikoniske Dunk-silhuet, især nike dunk high brune Nike-underafdelingen af Nike. Nike SB Dunk High hævder nogle af de mere efterspurgte Nike SB-frigivelser, der findes, herunder Nike SB Dunk High FLOM, Supreme og Unkle.

Uanset hvor mange farveveje Nike beslutter at droppe, vil få Dunk Highs nogensinde Ny udgivelse toppe klassikeren Sort og hvid - eller "Panda", som mange foretrækker at kalde det. Og heldigvis kommer den snart tilbage til hylderne med en subtil pop af "University Red." I modsætning til "vintage" -mærkerne og OG'erne er frigivelsen utvivlsomt helt ny og kan prale med rene, hvide mellemsål med matchende nylontunger. Brandingen over sidstnævnte er også standard, bare lavet fed med den førnævnte nuance.

https://www.thesoleist.com/
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...